News and Events

Dolor pretium adipiscing Nam Curabitur nulla Duis id tellus at et. Dui orci Sed dolor Aenean tincidunt vitae vitae sed mattis sed. Purus Vivamus dapibus lorem Vestibulum dis pellentesque tristique dui Morbi hendrerit. Eu eu eros interdum tempus facilisi orci mollis netus semper massa. Consequat sed pellentesque cursus et vel nunc lacinia quis semper senectus. Felis Donec libero nibh Sed velit a Nulla elit dui porttitor.

Induction Program 2019 of (B.E./B. Pharma/ M. Pharma/Commerce /M.Tech)

S. No Description of Events Duration Time
1. Deep Prajwalan & Saraswati Pooja by Chairman/ V.C./ Secretary/ Dr. S. P. Kosta/ Prof. N. George/ Dr. L. K. Patel. 3 Min. 10:00 A.M.
2. Welcome speech by Dr. S. P. Kosta. 3 Min. 10:04 A.M.
3. Speech by Management Members. 3 Min. 10:07 A.M.
4. Address by Prof. N. George about the Institution. 3 Min. 10:10 A.M.
5. Activities of Shri Ram Group through Video / Activities 5 Min. 10:15 A.M.
6. Address by Dr. Biplab Paul about Modus operandi of Institution. 3 Min. 10:18 A.M.
7. Address by Dr. Avinash Gaur about Exam Process & Scheme of Exam. 3 Min. 10:21 A.M.
8. Activities of Shri Ram Group through Video / Activities 5 Min. 10:26 A.M.
9. Introduction of senior faculty members (HOD’s) of SRIT. 10 Min. 10:36 A.M.
10. Introduction of senior faculty members (HOD’s) of SRIST. 10 Min. 10:46 A.M.
11. Introduction of senior faculty members (HOD’s) of SRGI. 10 Min. 10:56 A.M.
12. Activities of Shri Ram Group through Video / Activities 5 Min. 11:01 A.M.
13. Address by Dr. N. Dubey. 3 Min. 11:04 A.M.
14. Address by Dr. Kavita Shukla about Exam Process & Scheme of Exam. 3 Min. 11:07 A.M.
15. Introduction of senior faculty members of SRIT (B. Pharmacy)/ SRIP/ SRGI (Pharmacy) 10 Min. 11:17 A.M.
16. Activities of Shri Ram Group through Video / Activities 5 Min. 11:22 A.M.
17. Address by Dr. Bharat Solanki about Shri Ram College of Science, Commerce & Arts. 3 Min. 11:25 A.M.
18. Introduction of senior faculty member of SRCC Jabapur. 5 Min. 11:30 A.M.
19. Activities of Shri Ram Group through Video / Activities 5 Min. 11:35 A.M.
20. Address by Prof. Vivek Rajput for TPO activities 3 Min. 11:38 A.M.
21. Address by Dr. Pradeep Dubey about NCC 3 Min. 11:41 A.M.
22. Address by Mr. Harvinder Singh about Sports Activity 3 Min. 11:44 A.M.
23. Vote of Thanks by Dr. Arun Patel 2 Min. 11:46 A.M.
24. Proceed for Refreshment

Free Crash Course For JEE (Main)



Free crash course for JEE(Main) is starting from 23rd march 2019 (1st batch) and 29th march 2019 (2nd batch) with highly qualified and top faculties of Jabalpur.

Starting From :
  • 23rd march 2019 (1st batch)
  • 29th march 2019 (2nd batch)
Time : 9:00 AM to 3:30 PM
Venue : Shri ram Group Jabalpur(SRIT Campus),Near ITI Madhotal ,Jabalpur (MP)
Contact : 9755042292 / 9755042293 / 0761-4001933 / 36

The eminent academicians of Central India will be enlighting the students with their knowledge.

Physics

  • Prof.Pradeep Uppal Sir
  • Prof.Jitendra Asati Sir
  • Prof.Rajesh Rajpoot Sir
  • Prof.Rajesh Kaurav Sir
  • Dr. Avinash Gaur Sir
  • Dr. Pradeep Dubey Sir
  • Dr. Amrendra Pal Sir

Chemistry

  • Prof. Parnita Saxena Madam
  • Prof. Sudeshna Thakur Madam
  • Prof. Padma Tiwari Madam
  • Dr. Pradeep Dubey Sir
  • Prof. Sachin Dubey Sir
  • Prof. Adesh Gupta Sir
  • Prof. Bhupesh Mishra Sir

Maths

  • Prof. Rahim Sir
  • Prof. Upadhyay Sir
  • Prof. Rao Sir
  • Prof. Mukesh Dubey Sir
  • Prof. Shrikant Sharma Sir
  • Dr. M.S.Khan Sir
  • Pramod Rajak Sir


Click Here For Online Registration

Motivational Talk By Mr.Vijay Shekhar Sharma Founder PAYTM

Shri Ram Group , Jabalpur Welcomes Mr.Vijay Shekhar Sharma Founder PAYTM for a Motivational Talk.

Inter School Sports Championship 2018-19

Inter School Sports Championship 2018-19











Inter School Sports Championship 2017



Inter School Sports Championship 2017

You are here: Home News And Event